Sorgebesked!

Vi måste tyvärr meddela, att vår medlem sedan 1994 Sven-Olof Kindstedt, Oxelösund avled i hemmet den 26 januari. Begravningen har redan ägt rum i Trosa Stadskyrka den 5 mars.

Sven-Olof hade ett förflutet med flertalet anställningsförhållanden inom sjöfartsnäringen i unga år samt värnpliktstjänstgöring vid kustflottans jagardivisioner maskinområdet.

Sedan år 1963 arbetade han med drift-och underhåll av kraftverksanläggningar och sedan år 1989 med den speciella inriktningen på anläggningsdokumentation, standardiserings- och konstruktionsfrågor rörande kraftverksanläggningar.

Han var arbetande senior med eget företag sedan år 1997 med verksamhet, som konsulterande ingenjör med inriktningen på referensbetecknings-dokumentations-och standardiseringsfrågor för alla typer av kraftverksanläggningar inom branschorganet Elforsk AB, Stockholm.

Sedan år 2001 var han ledamot av Elforsk AB båda styrgrupper för standardiseringsfrågor inom SIS/ISO/CEN (”mekanik”) samt SEKIIEC/CENELEC (”elektroteknik”).

Representant för Elforsk AB inom SISTR Materialteknik-Tekniskt Råd för ”Tryckbärande anordningar” samt ordf. i SIS Industriteknik-arbetsgruppen SISTK 507/AG 3 ”Anläggningsdokumentation och schemasymboler”.

Vi minns Sven-Olof, som en gemytlig och social person, som bidrog med många intressanta och trevliga samtal vid våra möten och aktiviteter.

Styrelsen

Inloggning för befintliga användare