Rapport från PUB-kvällen i Stockholm!

Igår kväll träffades vi för en trevlig och livlig pubkväll i Stockholm, och vi blev sju deltagare – en härlig uppslutning! Stämningen var som alltid på topp, och diskussionerna flödade fritt under kvällen.

Vi ägnade en stor del av tiden åt att prata om utflyktsmål och det begränsade intresset för sådana historiskt sett. Det var dock roligt att se att det verkar finnas nyväckt nyfikenhet inför framtida utflykter. Ett särskilt intressant mål som kom upp var Oljeön vid Engelsberg. Förslaget väckte positivt intresse, och vi pratade om möjligheten att kombinera ett besök där med en tur till Västerås. Det verkar också som om flera av oss skulle vara intresserade av att återbesöka en del platser vi tidigare utforskat.

En annan intressant diskussion som dök upp under kvällen handlade om hur vår idealiska pub-lokal skulle kunna se ut i Stockholm. Vi drömde om en lokal med en ”egen vrå” där vi skulle kunna arrangera allt från filmvisningar till föredrag. Tanken var att ett sådant upplägg skulle kunna locka fler deltagare till våra träffar, vilket alla verkade positiva till.

Mot slutet av kvällen lyfte jag frågan om middagsavgifterna vid våra års- och höstmöten. Just nu är de faktiskt billigare än att gå på en av våra pubkvällar, vilket kanske inte riktigt speglar vad som erbjuds vid dessa mer formella tillfällen. Detta ledde till en engagerad diskussion där alla verkade eniga om att en eventuell höjning av avgiften inte skulle vara något större problem, med tanke på vad man får för pengarna vid dessa evenemang.

Sammantaget var det en riktigt trevlig och givande kväll med många bra idéer och intressanta samtal. Vi ser fram emot nästa träff den 25 november kl. 17.30 på Belgo Bar!

Med vänliga hälsningar,
Klubbmästaren

Inloggning för befintliga användare