Påminnelse – Avdelning Väst, Göteborg fyller 10 år!

PÅMINNELSE!

Avdelning Väst/Gbg fyller 10-år. Detta SKALL vi fira.

Närmare bestämt torsdagen den 14 november 2019.

Samtliga Sällskapets medlemmar med respektive maka/sambo/delsbo etc. inbjuds härmed att delta i vårt jubileumsfirande, som kommer att gå av stapeln ombord S/S ”Marieholm” kl. 18.30 den 14 november 2019. S/S Marieholm ligger vid ”Göteborgs Maritima muséum”.

I firandet ingår, en välkomstdrink, trerättersmeny inkl. måltidsdryck (1 öl, 2 glas vin). Till detta kommer musikunderhållning och en inbjuden talare/kåsör, som kommer att underhålla oss med en del intressanta berättelser. Vidare kommer det att hållas en kort resumé över vad vi ”uträttat” under de 10 år som då gått.

Tillgång till bar för inköp av extra ”drycker” finns.

VIKTIGT! VIKTIGT! VIKTIGT!

-Förutsättningen för att denna tillställning skall bli av är, att vi blir minst 40 ST. Dvs vi förutsätter att vi får en god anslutning, speciellt från våra medlemmar i Väst/Gbg. Kommer det tillräckligt många av oss, 50 ST. eller fler, har vi tillgång till hela fartygets publika utrymmen utan extra kostnad.

-Beräknad och av Sällskapet subventionerad kuvertavgift är: SEK 350:-. Detta gäller för såväl medlem, som medlems maka, make, sambo eller delsbo.

-I skrivande stund är vi enbart 20 ST anmälda. Så snälla ni, vänta inte, anmäl er nu så, att vi kan fortsätta vår planering.

-I samband med din anmälan, som du e-mailar till hansl@telia.com, ingår en anmälningsavgift om SEK 50:-/person, som du sätter in på Sällskapets

PG 657758-9.      Märk ”10-år Väst/Gbg”.

OBS! Avgiften tillgodoskrivs när du skall betala hela kuvertavgiften, vilket sker senare. Om du/ni inte fullföljer ditt/ert deltagande tillfaller anmälningsavgiften Sällskapet.

Vi vill helst ha in din anmälan före den 20 september.

Mer detaljerad information tillsändes samtliga anmälda medlemmar under oktober.

Välkomna

För Sjöingenjörssällskapet Gbg.

Sune Johansson, Kent Mattson och Hans-L ”Casper” Peterson

Inloggning för befintliga användare