Praktiskt arbetsmiljöarbete för en jämställd sjöfart – forskningsprojekt!

Vår medlem Cecilia Österman driver ett forskningsprojekt – ”Praktiskt arbetsmiljöarbete för en jämställd sjöfart” ett projekt som finansieras av AFA Försäkring och som syftar till att minska risken för mobbning ombord.

”Inom ramen för det projektet bjuder jag in till workshop i Göteborg fredag den 6 december kl. 9-12 för att diskutera hur vi gemensamt kan jobba för att stärka den organisatoriska och sociala arbetsmiljön ombord. Vi inleder med att bjuda på kaffe och macka kl. 08:30 och avslutar med lunch vid 12. Se länken nedan för inbjudan och för mer info om innehåll, tid och plats.

Vi har några enstaka platser kvar och det vore trevligt att få se någon av er i Sällskapet där. Det går också bra att sprida till någon annan i sällskapet eller inom sjöfarten som ni tror kan vara intresserad av att delta. Vi hoppas på en bra spridning av deltagare med olika bakgrunder och erfarenheter.

Är du intresserad att deltaga kan det finnas möjlighet att deltaga även om den officiella anmälningstiden har gått ut. Kontakta Cecilia direkt!  Se länken!” Kontaktuppgifter i den officiella inbjudan!

Hälsningar,

Cecilia Österman

Inloggning för befintliga användare