Puben i Stockholm på måndagen på nya stället – ”Lilla Rådmannen” blev lyckad!

Vi blev totalt 11 personer denna afton och vi kunde ha ett långbord. I den tysta lokalen kunde alla runt bord följa med i diskussionerna. På ”Lilla rådmannen” kan man skilja av i lokalen så att det skulle vara möjligt att till exempel ha en föredragshållare eller annan aktivitet.

De närvarande tyckte att det fungerade bra på det nya stället. Enda klagomålet var för de som åker tunnelbanan till station ”Rådmansgatan” fick en ganska jobbig uppförsbacke. Detta kan man undvika om man istället åker till ”Odenplan” även om man då får gå kanske 200 meter längre. Det är en smaksak om man vill ha motion eller ha det lätt för sig.

Vår medlem Kjell Eriksson, Västerås berättade om inlägget om ”Sjöingenjörssällskapet” han gjort på Facebooksidan ” Sjöfolkens minnen”, som hade fått många ”likes”. Förhoppningsvis så kan detta ge ett antal nya medlemmar.

Det är ett stort intresse för studiebesöket den 13 februari på Alfa Laval i Eskilstuna. Är du intresserad så vänta inte för länge med din anmälan!!

Vi hoppas på ännu fler deltagare på nästa Pub-afton i Stockholm den 17 februari kl. 17.30.

Webmaster

Inloggning för befintliga användare