Nu är det dags att betala årsavgiften!

Hej,

Vi vill påminna dig, som ännu inte har betalat in årsavgiften, att nu är det dags! Vi har skickat ut mejl om betalning till dem som ännu inte betalat  Vi vill också passa på och tacka för redan inkomna 152 st. betalningar (26 februari)  och extra bidrag.

Nu väntar vi på vår och sommar igen. Tyvärr blir det inte mycket aktivitet på grund av pandemin och av de råd och beslut som tas av de ansvariga.

Vi hoppas att kunna planera och genomföra vårt 70-årsjubileum senare i år eller under 2022. En arbetsgrupp jobbar med att planera detta.

Dock har vi årets viktigaste händelse planerad att ske, nämligen vårt årsmöte. Det kommer att ske via e-mail/brev under vecka 11. Det är nog det mest demokratiska sättet att göra det på. Alla medlemmar kan då kommentera /välja de förslag som läggs fram.

Villkoret för att kunna utnyttja denna förmån är att årets medlemsbetalning är gjord.

Så nu ser vi gärna att din medlemsbetalning sker, gärna nu till månadsskiftet så att du inte glömmer bort det.

Medlemsavgiften är 300 kr, men i år har vi gett en rabatt på 100 kr.

Alltså är den nu endast 200 kr. Du får gärna ge ett frivilligt bidrag i tillägg.

Betala in till vårt PG 65 77 58 -9 och ange ditt namn och medlemsnummer och 2021 så att vår Kassör Nils Sparre kan identifiera din betalning.

Vi har nu den uppdaterade medlemslistan på vår hemsida www.sjoing.se . Där kan du bland annat se ditt medlemsnummer ifall du har glömt det (OBS! Du måste vara inloggad).

Med vänlig hälsning

Ingemar Svedberg

Ordföranden samt Matrikelansvarig Sjöingenjörssällskapet

e-mail: info@sjoing.se

Mob.: 0708 45 49 40

Hemsida: www.sjoing.se

Inloggning för befintliga användare