Unikt tillfälle att bli ägare till 3 stycken kasserade avgasspindlar till en DOOSAN MAN B&W 8S60ME-C på 24560 BHP!

OBS! Avgasventilerna är redan tingade!!

Vad kan man göra med tre stycken stora kasserade avgasspindlar, om man har ett förflutet inom den marina verksamheten? Endast fantasin sätter gränserna – kan det bli ett bord, blompiedestal i trädgården eller utställningsföremål. Ja, det finns säkert någon därute, som kan ha någon idé!

Hur och var kan man få tillgång till dessa marina objekt.

Fartyget M/V Aniara kommer att anlöpa Wallhamn den 30 juni mellan klockan 06.00 – 18.00 och den som är intresserad måste själv hämta godset på plats i Wallhamn den aktuella dagen.

Fartyget kan leverera ner en pall med de tre avgasspindlarna med gaffeltruck på kajen. Total vikt 210 kg (varje spindel väger 70 kg).

I Wallhamn liksom i alla andra hamnar med internationell fart berörs de av ISPS, International Ships and Port Security, behöver man anmälas med namn och personnummer, som kollas upp (verifieras med leg/ID) i porten, om besökaren är anmäld från fartyget för ärenden ombord.

Fartyget ordnar med ”landing papers” för godset.

Finns det någon som är intresserad av detta erbjudande så gäller principen ”först till kvarn” och du anmäler ditt intresse till adressen info@sjoing.se  och vi kommer att vidarebefordra ditt intresse till ”Chiefen” (medlem i sällskapet) ombord och ge mera detaljer.

Ett sådant här tillfälle kommer sällan tillbaka och det skulle förvåna oss, om det inte finns någon därute som är samlare eller unikt intresserad av marina dieselmotorkomponeneter.

Svar önskas ganska omgående, då den 30 juni inte är långt borta!!

Mvh

Sjöingenjörssällskapet
Webmaster

 

Inloggning för befintliga användare