Rapport från årsmötesmiddagar i Stockholm och Göteborg den 24 mars!

Denna gång hade vi två årsmötesmiddagar en sedvanlig i Stockholm. Denna gång på Lilla Rådmannen, Rådmansgatan 67, Stockholm, som samlade 25 deltagare. Vi hade även en i Göteborg parallellt på Stationshuset Station Säve, Säve Stationsväg 9, Göteborg där åtta deltog.

Mötet i Stockholm arrangerades av Kjell Björk och i Göteborg av Sune Johansson och Kent Mattsson. Lyckade arrangemang på båda ställena!

Middagarnas meny var den sedvanliga med ”Sillsmörgås, ärtsoppa med punsch, pannkakor med grädde/sylt och avslutades med kaffe, kaka och eventuell avec för dem som så önskade”.

I Göteborg fördes diskussioner, om hur vi kan föryngra sällskapet och man dryftade olika förslag till kommande aktiviteter.

Det finns ett ”Go” i Sällskapet att nystarta efter den trista pandemitiden.

Samtalsämnen i Stockholm var de sedvanliga och även här diskuterades nya möjliga kommande aktiviteter.

Klockan 18.00 så var man uppkopplade via Zoom, så att man kunde ta del av minglet på båda ställena, innan den officiella punkten ”Redovisning av årsmötet” kl. 18.30 ägde rum. Ordförande Ingemar Svedberg gick igenom resultatet av årsmötet och presenterade den nya styrelsen.

Då den nuvarande ordföranden hade avböjt omval så avtackades han för de gångna 10 åren, som sällskapets ordförande av kassör Nils Sparre. Konstituerande styrelsemöte kommer att hållas den 29 mars i Stockholm, då den nya ordföranden Anders Boström officiellt tillträder tillsammans med övriga i styrelsen.

Tekniken för Zoom-möte med så många deltagare på olika platser gav lite svårigheter, när det gällde kvaliteten på ljudet, men att kunna se varandra gav en samhörighet och visade med tydlighet att Sällskapet finns i hela Sverige.

Nästa tillfälle att träffas är:
Pub i Kalmar den 31 mars
Pub i Göteborg den 5 april
Pub i Stockholm den 25 april

Arrangörerna
Kjell Björk – Sune Johansson – Kent Mattsson

Stockholm

Göteborg

Inloggning för befintliga användare