Rapport från Pub – avdelning Öst den 31 mars!

Puben i Avdelning Öst den 31 mars gick över förväntan! Jag hade bokat för 7 eftersom 2 av de ”ordinarie” hade giltig frånvaro.

Till vår stora glädje kom tre elever från sjöfartshögskolan. Detta löstes galant genom ett par extra stolar. Värre problem har en sjöingenjör löst!

Studenterna tyckte, att det var kul att höra om våra historier från gamla tider. Jag hoppas, att de inte blev avskräckta! Det kom fram lite klagomål på mig, att det inte annonserades om våra möten på högskolan, och jag lovade att ta kontakt med elevernas organisation (Lambda). Så kanske kan vi få med ytterliga några manliga och kvinnliga deltagare.

Vi vill gärna ha flera från sjöfartshögskolans sjöingenjörsutbildning och de får ju också bli medlemmar i sällskapet utan kostnad fram tills de har avlagt examen. Är de medlemmar får de automatisk inbjudan till pubar och andra aktiviteter. Medlem blir de enklast genom, att gå in på vår hemsida sjoing.se/Om sällskapet/Bli medlem och fylla i formuläret.

Kvällen blev riktigt lyckad!

Nästa Pub i avdelning Öst, Kalmar 28 april kl. 18.00 på Krögers

Representant Avdelning Öst
Kent Lifberg

Inloggning för befintliga användare