Stockholm – Belgo Bar 30 maj – ännu en lyckad Pub!

Vi blev 15 personer denna majkväll på Belgo Bar.

Några, vi hade saknat sedan pandemin bröt ut, var nu tillbaka i gänget. Sorlet i den fullsatta Belgo Baren, gjorde att samtalen flöt på i mindre grupperingar kring bordet.

De församlade tyckte, att det blev en bra avslutning på vårsäsongens pubar och nu såg man fram mot höstens begivenheter.

Några av deltagarna, som hade valt att ta sig till puben denna afton från Västerås, fick känna på hur det kan vara att bli transporterad genom SJ:s försorg. Vid hemresan blev västeråsarna skickade mellan fem plattformar och ständigt nya avgångstider på grund av fordonsfel på ett tåg och tekniskt fel på ett annat – vad nu skillnaden är på detta. Ankomsten till Västerås blev efter midnatt, men vad gör man inte för att få träffa trevliga kollegor. Det fanns också andra, som hade valt tåg och buss för att ta sig fram och åter och vi hoppas att deras resa gick bättre.

I sommarbrevet kommer det detaljer, så långt det är klart, angående höstens aktiviteter. Kolla in vår hemsida, Facebook och din mail framöver.

Klubbmästaren/genom Webbmaster

Inloggning för befintliga användare