Påminnelse -Avdelning Väst inbjuder till PUBAFTON 14 november OCH/ELLER enbart STUDIEBESÖK 15 NOVEMBER 2022 hos Berg Propulsion, Hönö

Sällskapets avd. Väst bjuder in till ett arrangemang, som till sin utformning lite avviker från det vanliga. För att i en större utsträckning hälsa utsocknes medlemmar välkommen till ett besök hos Berg Propulsion, beläget på Hönö & Öckerö i Göteborgs norra skärgård, bjuder vi också in till vår traditionella pubafton hos Ölrepubliken i Göteborg. Programmet ser ut som följer,

Pubbesök 14/11 med start kl. 18.00. Ölrepubliken belägen på Kronhusgatan mellan älven och Nordstans Shoppingkomplex. ”It comes without saying that this is not a classic invitation”, var och en betalar för sig.

Den 15 november arrangerar vi, med hjälp av kamraters egna bilar, transport till Berg Propulsion, dit vi ska anlända strax innan kl. 11.00. Utflykten kräver biltransport då vi ska förflytta oss mellan öarna.

Besöket inkluderar en introduktion på Hönökontoret där vi tas om hand av CEO Stefan Sedersten.  Efter denna sittning, som tar ca halvannan timme, förflyttar vi oss med bil till restaurang ”Nimbus” där vi kan avnjuta antingen raggmunk med fläsk, en fiskrätt eller en vegetarisk tallrik. Vi beställer ett eget rum att i lugn och ro stilla vår hunger och kanske avsluta med kaffe och mjukglass? För detta, glassen undantagen, betalar vi runt 150 kr.

Efter lunchen besöker vi företagets stora verkstad med montering och kanske tittar vi in i en nyuppförd lokal där framtidens thrustrar ska hanteras. Återstår att se om verksamheten påbörjats, då vi tittar förbi.

Det är rimligt att anta att besöket på Öckerö avslutas runt kl. 15.00.

Vi sätter inget maxtak vad avser antalet besökare hos Ölrepubliken, utan vi hoppas att alla som anmäler sig också ska få plats att sitta ner. Däremot tvingas vi maximera antalet besökare hos Berg Propulsion till 20 personer. Därför gäller för detta besök ”först till kvarn…”

Senaste anmälningsdag: 10 november

Anmälan till vår mailadress: info@sjoing.se

Anmälan görs med namn och mobilnummer samt om du har möjlighet att ställa upp med bil den 15:e. Vi kommer att behöva minst 5 st. fordon.

Vi hälsar utsocknes välkomna till Göteborg och hoppas naturligtvis att vi ska fylla, inte bara puben utan också möteslokalen hos Berg Propulsion.

Har du frågor så kan du kontakta arrangörerna enligt nedan på telefon.

För Sjöingenjörssällskapet avd. Väst

Kent Mattsson & Sune Johansson

0769-48 42 50         0738-49 47 49

Inloggning för befintliga användare