Puben i Stockholm igår kändes bra!

Vi blev totalt 17 personer igår på puben i Stockholm och allt såg ut som före pandemin. Flera kända ansikten runt bordet och även ett par som haft giltigt förfall, eftersom de varit ut och seglat och sett till att hålla handelsbalansen i gott skick. Det var svårt att hålla koll på alla samtalen runt bordet, men av skratten och den höga stämningen tycks ingen haft tråkigt.

Revisorerna var tidigt på plats, innan den egentliga puben började och utförde revision av Sällskapets räkenskaper för året 2022.  Det framgår tydligt av den bifogade bilden, att revisionen gjordes innan ölen inmundigades och resultatet kommer att presenteras på årsmötet den 23 mars på Lilla Rådmannen. Boka redan nu i kalendern! Vår nuvarande sekreterare kommer att sluta vid kommande årsmöte och anmäl gärna Ert intresse att ta över denna funktion till någon i styrelsen. Vi söker också två till Valberedningen. Styrelsemedlemmar kan sitta var som helst i landet, då styrelsemötena också genomföres på ZOOM för deltagare ute i landet.

Några var angelägna att få betala in årets medlemsavgift på 300: -. Vänta inte på mailanmodan! Det kan du göra redan nu på vårt PG-nummer65 77 58-9. På meddelanderaden skall du skriva ditt för + efternamn och din postort och helst ditt medlemsnummer. Medlemsnumret finner du i medlemsregistret på vår hemsida. (OBS! du måste vara inloggad, för att kunna läsa i medlemsregistret.)

Det blir ingen Pub i mars månad i Stockholm, då årsmötet avhålles enligt ovan med sedvanliga tillbehör och jag behöver väl inte säga att vi hoppas på stort deltagande.

Klubbmästaren

Inloggning för befintliga användare