Avdelning Östs – vårutflykt till Stora Hatten avlöpte väl – Kent refererar!

Har hämtat mig nu efter utflykten i torsdags. Vi fick ju lov att åka ”landstigningsbåt” för att komma ut till ön där segelklubben ”Viking” har sitt klubbhus. Jag hade ingen aning om, att det fanns öar så nära Kalmar. Men jag har ju inte bott i regionen mer än 40 år+!!! Vi blev 9 till slut, en ramlade bort av någon anledning!

Vi fick en lugn och fin båtresa till ön under ledning av vår guide/lots/kapten Ola som gjort det möjligt för oss att få besöka klubbholmen. Han är ju medlem i klubben och har nycklar till alla ”dörrar”.

Naturligtvis blev det fint väder, det hade vi ju beställt!

En gemytlig samvaro blev det med grillning uppe vid klubbstugan och vi kunde ju sitta ute hela kvällen. Som vanligt avhandlades allt mellan himmel och jord, hade vi fått bestämma så skulle det vara fred på jorden minsann……..

Som grädde på moset så tågade vi ner till stranden med kaffe och kaka för att få höra vågornas skvalp. Snacka om en trevlig utflykt!!!

Tyvärr har allting ett slut och det blev dags för returresa till Kalmar.

Det var allt för denna säsong, men vi kämpar på till hösten igen.

Den allmänna åsikten är nog att vi ska försöka att hitta på något ytterligare utflyktsmål till hösten och varva med Pubafton. Höstens datum för aktiviteter i Avdelning Öst är nu satta till 21 september, 19 oktober och 23 november. Notera i kalendern! Kallelser kommer i vanlig ordning.

Ha’re!

Kent
Representant Avdelning Öst

Inloggning för befintliga användare