Sista påminnelsen – Inbjudan till Sjöingenjörssällskapets årliga Höstmiddag 26 oktober 2023 i Göteborg!

Avd. Väst står detta år som värd för Sällskapets Höstmiddag, som avhålles i Göteborg ombord i stabsfartyget ”Marieholm”, förtöjd bakom Göteborgsoperan i anslutning till Lilla Bommen

Till det facila och subventionerade priset av 245 kronor, bjuds du på en traditionell ärtsoppsbuffét, som startar med en genuin sillmacka på kavring. Till detta serveras öl och/eller vatten framdukat på bordet. Som avslutning på middagen serveras kaffe och kaka.

Du är välkommen ombord att under en timmes tid mellan 17.30-18.30 mingla med dina kollegor/kamrater och bli serverad ett glas vin alternativt en öl. Du tar nu tillfället i akt att köpa Nubbe och Punsch mot kupong i baren. Den eller dem lämnar du när resp. dryck serveras vid bordet. Priset för dessa gudomliga drycker är överkomligt.

18.30 är det så dags för den traditionella middagen enligt beskrivningen ovan.

Då middagen i år arrangeras i Göteborg och vi gärna ser att så många som möjligt kommer så vill vi påminna om resebidraget för medlemmar, som deltar i aktiviteter och som har längre resväg än 25 mil, utgår med 500: -.

Anmälan till höstmötet görs till info@sjoing.se samtidigt som du betalar in 245: – på vårt postgirokonto 657758–9. Glöm inte att på meddelanderaden ”ange namn + adress + Höstmöte”.
(Istället för meddelande enligt ovan ange medlemsnummer + namn)

Senast 20 oktober skall anmälan vara gjord!

Välkomen!

Avdelning Väst
Sune och Kent

Inloggning för befintliga användare