Sjöingenjörssällskapet deltog aktivt i SJÖLOG 2024 i Göteborg!

Sjöingenjörssällskapet deltog aktivt i SJÖLOG 2024 i Göteborg, en årlig händelse organiserad av SJÖLOG, en förening inom sjösektionen och Chalmers studentkår. Målet med evenemanget är att främja interaktionen mellan studenter och näringslivet för ömsesidigt nätverkande. Under denna sammankomst ges studenter möjlighet att skaffa sig insikt om sin framtida karriär och ställa frågor om karriärval. Samtidigt får företag möjlighet att möta och marknadsföra sig för potentiella framtida medarbetare, kunder och leverantörer.

Förutom den omfattande mässan arrangerade SJÖLOG en forumdag, där besökare kunde delta i paneldebatter, mingla och lyssna på lunchföreläsningar. Detta gav en ytterligare dimension till evenemanget och erbjöd möjligheter till fördjupad interaktion och kunskapsutbyte.

Mässan var synnerligen framgångsrik och möjliggjorde möten med blivande sjöingenjörer och erfarna sjömän. Det framkom tydligt att flera besökare var intresserade av att bli medlemmar i sällskapet. Med tanke på detta hoppas vi kunna välkomna upp till sex nya medlemmar. Årets mässa var den största någonsin, med 76 utställare och över 700 besökare, inklusive företag från rederi-, energi- och logistiksektorn.

Stort tack till alla inblandade från Sällskapet, som gjord deltagandet till ett lyckat evenemang.

Styrelsen

Inloggning för befintliga användare