Senaste pub-aftonen i Stockholm samlade 15 personer!

I måndags drog vi ihop till årets andra pub-afton här i Stockholm och jag måste säga, det blev en riktigt trevlig tillställning! Med 15 personer bokade blev det en fullsatt kväll med prat och skratt som flödade vid borden.

Stämningen var verkligen på topp och samtalsämnen flödade. Vi diskuterade bland annat vårt kommande engagemang på mässan ”Allt för sjön” i Stockholm, där vi planerar att ha en monter på hela 20 kvadratmeter! Förhoppningsvis blir det ett bra tillfälle för oss att synas mer och kanske locka till oss några nya medlemmar.

Naturligtvis kom också snack om världsläget och minnen från sjöfarten upp på agendan. Ett gäng klasskamrater som pluggat till sjöingenjör i Stockholm hade en lång diskussion om sina gamla lärare och äventyr till sjöss.

Nästa grej på schemat för Sällskapet är det kommande årsmötet på restaurang Engelen, och inbjudan med alla detaljer kommer snart att skickas ut. Det blir den 21 mars, så se till att markera det i kalendern!

Och för er som redan längtar efter nästa pub-afton: sätt kryss i almanackan den 22 april för då drar vi igen till Belgo Bar för mer skoj och prat.

Glöm inte heller bort att ”Allt för sjön”-mässan i Älvsjö pågår mellan den 7–10 mars och 14–17 mars, så det är ett perfekt tillfälle att dyka upp och visa lite support!

Det var allt från klubbmästaren för den här gången!

Inloggning för befintliga användare