Inbjudan till Sjöingenjörssällskapets Årsmöte i Stockholm torsdagen den 22 mars!


 
Välkommen till Årsmöte med middag torsdagen den 22 mars kl. 16.00. 

Baren öppnar redan 16.00 och förfriskning ingår i avgiften (OBS! Vi har bokat lokalen till 20.00, därefter om någon önskar fortsätta, är vi välkomna i baren).

Plats: Restaurang Köttmästaren, Tegnérgatan 32, Stockholm. Ligger nära Odenplan eller Rådmansgatan T-banestationer.

Program:
16.00 – 16.30 Samling och Mingel
16.30 – 17.00 Årsmöte – OBS! Motioner till Årsmötet ska vara inskickade senast 2 mars.
17.00 – 17.20 Föredrag, min resa med HMS Älvsnabben 1973 – 1974 av Anders Boström
17.30 —- Sällskapets middag består traditionsenligt av sillsmörgås på kavring med öl och snaps, ärtsoppa med varm punsch samt tunna pannkakor med hemlagad sylt och grädde. Avslutas mad Kaffe med liten kaka och avec (till egen kostnad). Ta gärna med dig en gäst!

Kostnaden för denna intressanta kväll är endast 300 kronor per person för medlemmar och gäster.

Anmälan sker genom anmälan som skickas via epost till info@sjoing.se och samtidigt betala in till plusgirokonto 65 77 58-9 (eller betala kontant eller med Swish vid entrén), betalningen bekräftar din anmälan. Viktigt: att du i anmälan anger hur du vill betala. Notera att p.g.a. lokalstorlek är deltagarantalet begränsat till 60 personer. Först till kvarn … OBS! Anmälan är bindande.

Betalning: Betala in avgiften 300:-/ person , gärna så snart som möjligt, men senast den 14 Mars. Meddela också eventuella gästers namn så ordnar vi namnskyltar. Glöm inte att ange namn, postort och ”Årsmöte 2018” så vår kassör vet vem som gjort inbetalningen.

Har du inte erlagt din medlemsavgift (250:-) för i år så gör detta också nu !Vänligen betala in den till vårt plusgirokonto 65 77 58-9 även om du inte tänker deltaga i årsmötet.

Medlem med bostadsort längre bort än 25 mil från Stockholm får resebidrag (250:-) för att komma till mötet. Anmäl till kassören när du kommer till Årsmötet. Eventuella frågor besvaras av vår klubbmästare Anders Boström på epost: info@sjoing.se eller på telefon 0708- 98 75 80.

Välkommen!

Styrelsen

Inloggning för befintliga användare