Rapport från Pub-afton 2018-02-15 – Avdelning Öst, Kalmar!

Till träffen kom det 7 stycken, jag hade räknat med 10, men så var det ju den där fotbollsmatchen mellan Östersund och Arsenal….. 

Men vi som kom hade en trevlig kväll med mycket prat om gamla tider på de sju haven, och i pauserna lyckades vi lösa världsproblem också!  

Vi har ju fördelen, att vi får sitta ensamma på övre våningen på KRÖGERS i Kalmar, och där får vi husera ostört med god service från personalen. Det går bra på torsdagar för då är det gott om plats på nedre botten för övriga gäster. Det gör ju också att vi kan lägga ut texten och höra vad alla säger, ingen störande rapmusik. Medelåldern är ju ganska hög i gänget och hörseln är väl kanske inte den bästa efter alla år i turbinljud utan hörselskydd. 

Kent Lifberg
Avdelning Öst

Inloggning för befintliga användare