Sällskapets Höstmiddag den 25 oktober – 52 personer intog Restaurang Mårten Trotzig!

Den 25 oktober så avhölls sällskapets höstmiddag på sedvanligt sätt med den traditionella menyn, som varit oförändrad sedan starten 1951.

Vi var 52 personer inklusive gäster, som hörsammat inbjudan. Denna gång var middagen förlagd till restaurang Mårten Trotzig i Gamla Stan i Stockholm – en lokal med gamla anor.Stämningen var hög och diskussionerna vid de olika borden löpte på enligt känt mönster.

Vår ordförande höll ett anförande om Neptun Carrier och hur man löste transport av massaved med pråmarna Hera och Juno.

Tyvärr så hade vi tekniska problem med den tänkta bildförevisningen i kombination med föredraget. Sjöfolk hittar ju alltid lösningar så och här – ordföranden genomförde två dragningar med hjälp av bildvisning direkt från sin ”laptop”. Då det säkert kan intressera andra i sällskapet, som inte deltog i höstmötet så har vi lagt upp presentationen på vår hemsida. Detta är säkert också intressant för de som hörde presentationen ”live”, då bildmaterialet kanske blev något svårtydda för de som satt en bit ifrån. Länk till presentationen!

Nästa tillfälle att träffas är på pub-aftnarna i Stockholm den 26 november, Avdelning Väst, Göteborg den 10 december och Avdelning Öst, Kalmar den 22 november.

Glöm inte bort att anmäla dig till besöket på Flygvapenmuseum i Linköping den 15 november. Anmälan: till besöket görs till: info@sjoing.se snarast, dock senast den 7 november.

Klubbmästaren

Bilder från Höstmiddagen!

Inloggning för befintliga användare