Julhälsning från Ordföranden!

Jag vill härmed önska alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt år 2022.

Under året som gått var inget sig likt. Det blev en upprepning av 2020. Det gjorde att årsmötet åter blev en upplevelse på nätet. Alla tänkta och planerade aktiviteter ställdes in på löpande band pga. Corona-situationen samtidigt som vi såg framtiden an och började att planera för hösten i hopp om att allt skulle återgå till det normala, men ack vad vi bedrog oss igen.

Vi har nu lagt fast medlemsdata enl. GDPR direktivet. Sedan den 13 december har vi en uppdaterad medlemsförteckning. Den finns endast på vår hemsida och skall inte kunna kopieras eller mångfaldigas, varken helt eller delvis, allt i enlighet med GDPR direktivet. Du måste vara inloggad, för att kunna ta del av medlemsförteckningen. En nyhet är att vissa data som finns i matrikeln inte visas på medlemmens begäran. Ett exempel är e-mailadressen som då finns i matrikeln men inte i medlemsförteckningen. Vi hoppas att denna medlemsförteckning ändå ger den möjlighet till kontakt med andra medlemmar som önskat.

Vi har genomfört några pubaftnar i Stockholm och Göteborg under hösten innan nya begränsningar infördes. Vi har nu stoppat alla möten och tänkta aktiviteter tillsvidare och hoppas på att Coronasituationen blir bättre framgent. Vi hoppas att vår verksamhet ska komma igång på ett normalt sätt till hösten. Allt beror på FHM och vaccinationsläget.

Årsmötet kommer ändå att äga rum, men formen är inte fastlagd ännu. Vi funderar på att hålla det på webben i någon form. Tidpunkt är preliminärt bestämd till 24 mars.

Det har varit en tuff tid för oss alla, när vi inte får träffa våra nära och kära. Vi har kringgärdats på olika sätt, men syftet har hela tiden varit för att skydda oss från Coronan. En hälsosam respekt för detta får vi ha.

Nu firar vi jul och nyår samtidigt som vi går emot ljusare tider.

God Jul och ett Gott Nytt År 2022 önskar styrelsen alla medlemmar med familjer

Ingemar Svedberg

Ordföranden

Inloggning för befintliga användare