Sommarhälsning!

Med Min första sommarhälsning som ordförande i Sjöingenjörssällskapet vill Jag önska Dig som medlem och alla de dina, en riktigt varm och skön MIDSOMMAR samt en trevlig och härlig sommar 2022 oavsett var i världen Du befinner Dig.

Vi kan nu hoppas att Vi är på sluttampen på denna, som det känns, eviga pandemi. Men nu verkar det som Vi får räkna med att den förmodligen fortsätter som en årlig ”influensa” och Vi har antagligen inte sett slutet på antalet vaccineringar Vi alla måste ta.

Under våren har Vi kunnat återstarta med pub-aftnar i Stockholm, Göteborg och Kalmar. Vi har sett ett stort behov av dessa och många är det som har passat på att delta. Under hösten kommer pubarna fortsätta och Ni är alla hjärtligt välkomna på dessa.

Under hösten planerar Vi även att återuppta intressanta studiebesök men det återkommer Vi till efter sommaren och när Vi närmar oss de planerade besöken.

I kalendern på hemsidan hittar Ni redan idag de ”events” som Vi tänker genomföra under hösten.

Länk: https://sjoing.se/events.

I föreningen är Vi glada att så många vill vara Medlemmar, men Vi vet att många tillhör de äldre årgångarna. Därför vill Jag be alla som har släktingar som har gått samma bana som Du eller om Ni känner några yngre som idag seglar på de sju haven, eller har gått en sjö-utbildning men valt en annan inriktning i livet, att rekrytera dessa till Vårt eminenta sällskap. Vi är hela tiden i stort behov av att föryngra Medlemskadern.

Så, återigen till Er alla, en riktigt Glad Midsommar och en skön sommar önskar Jag tillsammans med hela styrelsen.

Anders Boström

Ordförande i Sjöingenjörssällskapet

Inloggning för befintliga användare